ШиниДискиАвтотовари

Loading...
Loading...

Записатися на сервіс онлайн

Статті

Інтерциклон відкриває новий шинний центр за адресою Харківське шосе 163/2. Вигідний шиномонтаж, якісна автомийка, продаж дисків та автотоварів. Забезпечте своє авто найкращим сервісом!

12.02.2024

Детальніше

Організована французькою компанією MICHELIN, мережа TYREPLUS поєднує професійні легкові та вантажні шинні центри єдиними стандартами організації бізнесу у Росії, Україні, Казахстані, Молдові, Білорусі, Вірменії та Азербайджані.

20.09.2023

Детальніше

Щоб правильно підібрати необхідні диски для шин важливо розуміти, які вони бувають і чим різняться. Сам диск представляє собою металеву основу колеса, на яку надягається покришка. Відмінності визначаються насамперед матеріалом, з якого виготовлено диск, і навіть його деталями. Сталевий штампований диск дешевше і простіше зробити, ціна його буде низькою, але такий виріб буде важчим за диски з інших матеріалів.

21.09.2023

Детальніше

Знання маркування допомагає визначити всі деталі про шину, підібрати необхідну модель, яка найкраще підійде до автомобіля. Покришки розрізняються в безлічі деталей, тому маркування також досить одноманітне і не завжди універсальне, тому обізнаність у дрібницях допоможе визначитися з моделлю і краще розбиратися в автомобілях.

21.09.2023

Детальніше

Крім стандартної інформації про типорозмірність, існують додаткові позначення, які уточнюють різноманітні характеристики покришок . Щоб розумітися на всіх тонкощах маркування шин, бажано знати ці позначення.

21.09.2023

Детальніше

Водію необхідно стежити за тим, щоб покришки на його автомобілі завжди відповідали сезону, а також термін придатності гуми. Сезонність – поєднання властивостей, які покращують водіння в умовах різних пір року.

21.09.2023

Детальніше

Для зручності та економії часу скористайтесь автопідбором шини на сайті центру «Інтерциклон» за моделлю Вашого автомобіля. Ця проста процедура допоможе визначитися з асортиментом, що підходить саме Вам.

21.09.2023

Детальніше